Gondolatok…


…foglalkozzunk veluk!

May 1st, 2012 at 15:37

Idén 50 éves a videójáték

A fontos mérföldkövek áttekintése közben minden, a téma iránt elkötelezett személy literszám morzsolhatja a könnycseppeket, és átlagosan félpercenként mormolhatja el, hogy régen minden jobb volt, és a videojáték olyan hobbi volt, ami minden pénzt megért. Kattintson csak a lenti képre!

Egészen addig hiszi ezt az ember, amíg nem szembesül az infláció fogalmával, és rá nem döbben, hogy míg 1977-ben 1 megahertznyi számítási teljesítményért 185 dollárt kértek el, addig ma fillérekért megkaphatja ugyanezt. Ami pedig a játékokat illeti: az áruk 1985 óta szinte nem is változott, a költségük viszont sokszorosára nőtt.

Lehet, hogy a korai játékok sokaknak minden pénzt megértek, de a ma megjelenők sokkal több embernek érnek sokkal több pénzt. 154 millió Playstation 2-tulajdonos már nem szubkultúra, hanem zajos többség…

This entry was posted on Tuesday, May 1st, 2012 at 15:37 and is filed under Gondolat, Megtortent, Technologia. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.